Obs! Kollektioner lanceret fra 2024 sælges kun som enkeltopskrifter, ikke som samlet hæfter.

Tidligere samarbejde

Hanneli

Fotograf og international it-girl Hanneli Mustaparta repræsenterer high fashion med et dash af den kreativitet hun er kendt for. Denne kollektion er udgået. På grund af rettigheder er opskrifterne desværre ikke længere tilgængelige.

Skappel

Skappelgenseren, designet av Dorthe Skappel, blev simpelthen en trøje-kendis, bohemisk og afslappet. Alle ville have en Skappel-trøje, og det var et samarbejde der var spændende at være en del af.

Foto: Julianne Leikanger

OhLand

Den danske popstjerne OhLand (Nanna Øland Fabricius) vender op og ned på alt med en anderledes serie af legesyge excentriske og farverige modeller.

Vendela Kirsebom

Tidligere supermodel, skuespiller og realitystjerne Vendela Kirseboms design blev inspireret af moderne variationer over det klassiske kofteformat.

Tine

Melkekløveren har haft et langt og kært liv på norske morgenmadsborde. Det er tydeligt at dette mønster vækker gode minder og associationer hos utroligt mange.

De dødes tjern

Et ikon inden for norsk filmhistorie gjorde comeback i 2019 og vi er beærede og stolte over at kunne stille i rollen som os selv i form af tidløse smukke strikkemodeller.