Obs! Kollektioner lanceret fra 2024 sælges kun som enkeltopskrifter, ikke som samlet hæfter.

Købsbetingelser

Vi sender kun til Danmark

We only ship to Denmark.

For nettbestilling til Norge, klikk her.

För online-beställningar till Sverige, klicka här.

Generelt

Hvis din ordre overstiger 599 kr., er forsendelsen fragtfri! Er ordren under 599 kr. er forsendelsen altid 69 kr for MyPack Collect.
Alle priser på hjemmesiden er i DKK inklusive moms og toll.

For at være sikker på at du modtager ordrebekræftelse og hentemelding, pas på at du har har indtastet den rigtige e-mail og telefonnummer.

Ved køb af en enkeltopskrift må der købes garn til denne, og ved køb af et hæfte må man købe nok garn til at strikke mindst en af opskrifterne. Dette inkluderer eventuelle garnalternativer opgivet for opskriften.

Vores hæfter sælges kun sammen med garn til en af modellerne i hæftet. Vi forbeholder os retten til at annullere ordre, der ikke opfylder disse krav.

Ved køb af opskrifter og garn til design i samarbejde mellem Sandnes Garn og; leKnit, Tiril Eckhoff, Petter Pilgaard, Vendela Kirsebom og KongleBySigrun, sælges hæfter kun sammen med garn til hele modellen, i det garn som er brugt i opskriften. Vi forbeholder os retten til at annullere ordre, der ikke opfylder disse krav.

Der tages forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris -og korrekturfejl om varer på siden.

Kontakt os gerne på e-mail nettbutikk@sandnesgarn.no, hvis du har spørgsmål. Vores mål er at yde god service, og en vellykket handel!

Betaling

Med Klarna Checkout kan du betale med kort, delbetaling eller faktura. Ordre, der skal betales med faktura, forfalder til betaling 14 dage efter ordren er sendt fra vores lager. Faktura sendes via e-mail fra Klarna. Ønsker du at udsætte forfaldsdatoen på fakturaen, eller fryse faktura fordi du vil returnere en vare, kan du nemt gøre det ved at logge ind på Klarna.dk. Der vil du også finde mere information og komplette vilkår om Klarnas betalingsmetoder.
Alle betalingsmetoder på sandnes-garn.dk forvaltes af Klarna. Vi gemmer eller administrerer ikke bank- eller kreditkortoplysninger.

Problemer med NemID?

Banksektoren er fra 1. januar 2021 underlagt et nyt EU-direktiv, PSD2, hvor der stilles nye krav til måden, hvorpå godkendelse af online betalinger foregår. I forbindelse med godkendelse af en online betaling skal kunderne godkende betalingen via enten NemID nøgleapp eller NemID nøgleviser. I de nye krav er nøglekortet ikke længere tilstrækkeligt. Hvis du ikke ønsker at godkende betalingen via NemID, så kan du også tilknytte deres mobilnummer således, at du kan benytte en SMS-engangskode samt et personligt kodeord. Hvis du ikke har mulighed for, eller ikke ønsker at anvende NemID til tilknytning af mobilnummer og oprettelse af personligt kodeord, så må vi henvise dig til at tage kontakt til jeres bank, som har bedst mulighed for at hjælpe dig til at kunne foretage online betalinger uden om NemID.

Levering

Varerne sendes fra os inden 5 arbejdsdage efter vi har modtaget ordren. Vi sender fra Norge mandag, onsdag og fredag, med undtag af helligdage som falder på disse dage. Du modtager ordrebekræftelse via e-post så snart ordren er sendt fra os. Her finder du også sporingsnummer på din pakke, og det kan spores, når det er ankommet til Sverige.  Afhængig af hvilken leveringsmetode du har valgt, tager det erfaringsmæssigt 5-7 hverdage, fra pakken afsendes fra Norge til den ankommer dig eller dit udleveringssted. Vores pakker transporteres med bil og tog, og leveringstiden kan påvirkes af reduceret sejlads på veje og jernbaner.

Pakker, der ikke hentes

Pakker, der ikke er hentet inden hentefristen, returneres til os. Vi forbeholder os ret til at fakturere omkostningerne ved returforsendelse, håndteringsgebyr og administrationsgebyr, der er fastsat til DKK 200,-

Reklamasjon

Dersom der foreligger en mangel ved varen, skal du inden 14 dage efter du har modtaget den, give Sandnes Garn en skriftlig besked på e-mail (nettbutikk@sandnesgarn.no) om du ønsker at påpege fejlen. Sandnes Garn vil da give dig information om vejen videre. Klageregler findes i loven om reklamasjon.

Angreretten på digitale oppskriften 

Angreretten på oppskriften faller bort når du åpner den digitale oppskriften, jf. Angrerettloven § 22 punkt n.

Fortrydelsesret

Ifølge forbrugeraftaleloven gælder fortrydelsesretten fra den dag køberen modtager varerne og 14 dage fremover. Hvis du vil annullere købet, skal du returnere varen i samme stand som du modtog den og vedlægge et udfyldt returskema. Du får så tilbageført det beløb du har betalt, så snart vi har kontrolleret at varen er i samme stand som da det blev sendt. Køber betaler returfragt. Se oplysninger på returskema her.
Dersom køber ikke har modtaget et returskema skriftligt, på papir eller e-mail, forlænges fortrydelsesretten til 3 måneder. Returskema skal være færdig udfyldt med Sandnes Garns oplysninger, når skemaet modtages. Fortrydelsesretten gælder ved forbrugerkøb, salg til virksomheder indbefattes ikke i forbrugeraftaleloven.

Retur sendes til:
SandGarn AB
Fabriksgatan 6
553 18 Jönköping
SVERIGE