0,-
Søg

Tema 69
Jul

SIDSTE NYT

Den norske garnfabrik siden 1888

NATUR, DYR OG MENNESKER

Vi er optaget af bæredygtighed, miljø og velfærd! Her kan du læse om etik, råvarer, bæredygtig produktion og velfærd for både dyr og mennesker. Vi skriver også om Slow Fashion-bevægelsen som vi er en del af.

MYKT TIL BARN

Alt er strikket oppefra og ned, dermed kan du strikke ærmer og bol akkurat så lange du vil, så det passer dit barn bedst. Så længe du kan ret og vrang, så kan du lave utrolig meget - det er bare at gå i gang!

DOUBLE SUNDAY

Vi udvider DOUBLE SUNDAY med 15 nye farver! Garnet er af 100% merinould, uden superwash-behandling. Supert alene og lækkert sammen med en af vores silk mohair-kvaliteter

POPCORN OG RILLEGENSER

Månedens gratisoppskrift november 2021 - Popcorn og rillegenser strikket ovenfra og ned i Alpakka Ull + Silk Mohair.

NYBEGYNDERDESIGN

Her har vi samlet enkle designs som er nemme for nybegyndere at starte med, eller til dem som ønsker et enkelt strikkeprojekt.

LEKNIT

I samarbejde med Lene H. Samsøe lancerer vi ofte fine strikkeopskrifter med flotte mønstre. Her finder du opskrifter på blandt andet trøjer og tilbehør til baby, barn og dame, som købes sammen med vores garn. Mange opskrifter fåes nu også på Dansk.

BØRSTET ALPAKKA

Nu lancerer vi 7 nye farver i vores lækre og luftige børstet alpaka-garn som giver et eksklusivt udtryk. Blød, let og behagelig at have på.

DIY

Årets DIY-kollektion indeholder gode basismodeller som er strikket oppefra og ned med varierende teknikker, konstruktioner og sværhedsgrader. I tillæg får du opskrift på bucket- og baguette bag!

FRA INSTAGRAM
#sandnesgarn

Your bookmarks

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.