0,-
Søg

Tema 63
NORSKE IKONER

SIDSTE NYT

Den norske garnfabrik siden 1888

BLÅKLOKKE DÅB

Blåklokke er et af vores mest populære design til børn, og her finder du også opskrift på dåbskjolen som kan gå i arv i generationer. Kollektionen er strikket i Alpakka Silke og Mandarin Petit.

MASKEPOESI

Smukt, blødt, poetisk og let som en sky. Kollektionen har referancer til historien med pufærmer og kraver. Alt er strikket oppefra og ned, så det er nemt at justere længder selv.

TYNN SILK MOHAIR

Den bløde kvaliteten indeholder mohair, uld og silke. Tynn Silk Mohair giver et let og luftig udtryk, og egner sig godt til at strikke sammen med andre kvaliteter for spændende effekter!

NORD

Månedens gratisoppskrift oktober 2020 - Genser med rundfelling strikket i SMART. Passer veldig godt til både gutt og jente.

NYBEGYNDERDESIGN

Her har vi samlet enkle designs som er nemme for nybegyndere at starte med, eller til dem som ønsker et enkelt strikkeprojekt.

SUNDAY PETITEKNIT

SUNDAY PetiteKnit er det perfekte basisgarn: en tynd ikke-superwash behandlet merinould, der kan strikkes i både enkelt og dobbelttråd. Eller strikkes sammen med en tråd med Silk Mohair. Dermed passer garnet både til baby- og børnetøj, samt til den egostrikkede garderobe.

PEER GYNT

Garnkvaliteten er produceret i 100 % norsk uld, blødt og behagelig. Vors ældste garnkvalitet som har vært på markedet siden 1938. Specielt velegnet til kofte strik og store herretrøjer. Facongen vil holde godt.

MR.

Hæftet indeholder otte gode basismodeller med tidløst design og god pasform. Perfekt til herregarderoben!

FRA INSTAGRAM
#sandnesgarn

Your bookmarks

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.